19 - 21 maart 2010, Landgoed Bleijendijk, N-Brabant

Dit weekend draait om aandacht. Om de balans tussen aandacht geven en aandacht ontvangen.

Je gaat bezig met het geven van aandacht aan jezelf. Je wordt je bewuster van wie je wezenlijk bent en wat je werkelijk voelt.

Daarnaast ga je volop bezig om vanuit deze verbinding met jezelf in volle aandacht contact te maken met de wereld om je heen. Je ervaart hoe je in het contact met deze wereld dat contact met jezelf mag blijven voelen. Kortom, een weekend in volle aandacht.

En een oefening in het meenemen van deze aandacht en kracht naar het dagelijks leven. Want, hoe zorg je er voor dat je, ook na dit weekend, blijft doen vanuit aandacht?

In dit weekend krijg je te maken met verschillende manieren om tot een kern te komen. Aandachtgerichte oefeningen om op een milde manier de verbinding te maken met jouw kern, en om van daaruit te handelen, te doen, wezenlijke stappen te zetten. Hoe kan meditatie je bewust maken van de manier waarop je in het leven staat, en hoe kan het in het dagelijks leven toegepast worden. Welke kracht heeft aandacht op wat er in en om ons heen gebeurt? Hoe wordt je de verandering die je wilt zijn?

We nodigen je uit om te komen ervaren wat de magie van aandacht voor jou kan betekenen.

Wil je meer informatie? Bel of mail gerust. www.akashananda.nl

We maken o.a. gebruik van meditatie, stilte, natuur, reflectie en aandachtgerichte oefeningen.