Yoga in een weiland

met Hemelvaart en Pinksteren

In de oude IJsselstreek in het gehuchtje Westendorp - waar het soms wel lijkt of de tijd heel even stil staat, de natuur adembenemend mooi kan zijn, de weilanden groener dan groen en de mensen zo aardig - organiseren wij (Hatha) yoga sessies op Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag en 2e Pinksterdag.

We starten om 10 uur ’s ochtends en werken tot kwart over 11 aan 15 asana’s (yogahoudingen) en

een eindontspanningsoefening. Met je voeten in het gras en midden in de natuur. Wat wil je nog meer als je na afloop ook nog eens superrelaxed bent geworden…

We maken gebruik van het weiland en de faciliteiten van de kleinschalige boerencamping Erinkveld, Perebolterweg 11, Westendorp (www.camping-erinkveld.nl).

Kom je van ver? Combineer deze yogales dan met een mooie wandeling of een ontdekkingstocht door de Achterhoek en een overnachting op boerencamping Erinkveld of één van de B&B’s in de omgeving.

De kosten voor deze les zijn € 7,50 per persoon inclusief een kopje koffie of thee. De lessen zijn geschikt voor alle leeftijden.

Je kunt de yogasessies volgen op Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag of 2e Pinksterdag. Zorg ervoor dat je er rond kwart voor 10 bent. We starten om 10 uur tot uiterlijk kwart over 11. Neem een grote handdoek of yogamat mee of doe de oefeningen lekker in het gras.

Aanmeldingen: j.huisman@qhuman.nl of 06-52611980.

Jacqueline Huisman

Freelance yogadocente in Amsterdam