In samenwerking met de Academie Qing Bai organiseert het Zhigong Instituut een 14-daagse reis naar Beijing inclusief 10 dagen Zhineng Qigong training in het Hun Yuan New Culture Centre

Het Hun Yuan New Culture Centre ligt bij de prachtige Ba Da Chu Park buiten Beijing in het gebied van de Fragrant Hills. Een fantastische omgeving om samen met Helen Zhang en Karl Qiu intensief Zhineng Qigong te beoefenen. Zij hebben beiden vele jaren in het Huaxia Centrum van Dr. Pang Ming geleefd en gewerkt om Zhineng Qigong aan veel mensen door te geven. Afgelopen jaar waren zij zes weken in Europa waar wij genoten hebben van hun kennis en hun passie voor Zhineng Qigong.

Deze reis naar Beijing is een mogelijkheid om dichter bij de wortels van Zhineng Qigong te komen. Wij beginnen de reis met een welkoms diner in een traditioneel theehuis in de beroemde theewijk van Beijing. Er bestaat ook de mogelijkheid om een traditionele Chinese massage te krijgen. De volgende dag bezoeken wij de Verboden stad, de plaats van waaruit de Chinese keizers van de Ming- en de Qing-dynastie hun rijk bestuurden. De volgende dag bezoeken wij in de ochtend de Tempel van de Hemel waar je onder andere kunt genieten van het parkleven van Beijing. ’s- Middags vertrekken wij richting Hun Yuan New Culture Centre waar wij de volgende dag met een 10-/16-daagse intensieve Zhineng Qigong training zullen starten.

PROGRAMMA

Zaterdag 29 augustus:

vlucht Amsterdam - Beijing (zie vluchttip!)

Zondag 30 augustus:

aankomst in Beijing |1 transfermogelijkheid naar het hotel| Welkoms diner

Maandag 31 augustus:

Bezoek aan de Verboden Stad (www.forbiddencitychina.com)

Dinsdag 1 september:

In de ochtend: Bezoek aan de Tempel van de Hemel

In de middag: Transfer naar het Hun Yuan New Culture Centre

Woensdag 2 september:

Start 10-daagse Zhineng Qigong training met Helen Zhang en Karl Qiu

Vrijdag 11 september:

Laatste trainingsdag

Zaterdag 12 september:

Vertrekdag Hun Yuan New Culture Centre| 1 transfermogelijkheid naar het vliegveld

Tijd: 14 dagen (29 augustus – 12 september)

Prijs: 1.425,- Euro (Toeslag eenpersoonskamer: 196,- Euro)

Inschrijving: http://www.tcmbijscholing.nl/acupunctuurbijscholing/308/Zhineng-Qigong-Reis-naar-Beijing-China